Идеи за подаръци за деца

5 предложения, с какво да зарадвате малкия си рожденик!

5 предложения, с какво да зарадвате малкия си рожденик!

С какво да зарадвате малкия си рожденик, като подарък за специалния ден е тревога на всеки един родител. Освен красивата и атрактивна торта, подаръците са тези, които правят денят на малкото съкровище специален и хубав. Въпреки, че не вещите са тези, които създават щастие, то няма дете, което да не грейне, когато получи нещо хубаво за рождения си ден.
Затова се постарахме да подберем 5 предложения за подаръци, които биха зарадвали малчугана и биха му подарили мигове на щастие:
1. Играчка направи си сам или изследовател – този тип играчки са много актуални и ще зарадват детето Ви, защото то ще създаде само нещо свое. Комплектите са доста разнообразни, като можете да заложите на изследователските заложби на детето или на креативността му. Като изследовател, то може да се запознае с уникалния свят на животните и растенията или пък да открие, колко интересна е работата с микроскоп или телескоп. Креативните комплекти, могат да бъдат създаване на модни дрехи, създаване на форми, плетене, лепене и какво ли още не.
2. Надуваема играчка – преди да подходите скептично към тези играчки, нека отбележим, че те са много интересни и забавни. Разнообразието при тях е голямо, като най-харесвани от децата са надуваемите фотьойли, батути, фигурки на анимационни герой или пък коли, замъци и басейни с топки. Да зарадвате малкия си рожденик с такъв тип играчка е много добра идея!
3. Интерактивна книга или лаптоп – интерактивните книги и лаптопи освен много забавни, са и много полезни, защото развиват уменията на детето да се учи и да запаметява. И честно казано с толкова много игри, мелодии и картинки, няма как детето да не обикне подаръка си моментално.
4. Играчка тип професия – тук ако детето Ви изявява склонност към една или друга професия, това е идеалната играчка за него. Има комплекти за лекари, за готвене и сервиране, за грим и прическа, за авторемонт и какво ли още не. Да зарадвате малкия си рожденик по този начин е голямо щастие за него.
5. Спортна играчка – тук можете да намерите играчки от кегли за боулинг, през баскетболни кошове, ролери, колела, скейтборди, балетни аксесоари, та чак до футболни вратички и тенис на маса, както и джаги. Ако детето Ви има наклонност към някой спорт, то подарете му спортна играчка, ще го зарадвате изключително много.

Може да видите и предложенията за детски играчки в Хиполенд тук.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *