Идеи за подаръци за деца

4 от най-купуваните играчки за 2017 година

4 от най-купуваните играчки за 2017 година

Най-купуваните играчки през 2017 година до момента са много разнообразни, различни по интереси, визия и предназначение, но 4 от тях са абсолютните първенци на световно ниво. И четирите компании, предлагащи тези играчки отдавна са се наложили на пазара за играчки с неоспоримото си качество, стил и масовост. Тези играчки се оказаха най-купувани и у нас за изтичащата вече 2017, като вероятно по Коледа мястото им на първенци сред желанията на децата ще се затвърди.
Ето и кои са те:
1. Барби – тази кукла е мечта за всяко малко момиченце още от самото си създаване през 1959 година. От тогава насам компанията Мател, която стои зад направата на красивите кукли е зарадвала милиони момичета по света, като им предлага постоянно нови, разнообразни и все по-функционални кукли Барби. На българския пазар тази така желана детска кукла е широко предлагана. Можете да я намерите в най-различни комплекти с аксесоари или по отделно. Любимите анимации с барби също оживяват, като кукли на пазара за играчки.
2. Лего – лего играчките са определено лидер на пазара за играчки, както по света, така и в България. Нищо чудно, че са на втора позиция в класацията за най-купувани играчки за 2017 година. Лего от датски означава „да играем добре“ и със сигурност милиони деца по света играят добре с лего. Дизайна и здравината на тези конструктори е уникален. Те са създадени през 1949 година и до сега са хит на пазара за играчки.
3. Hot Wheels – атрактивните състезателни колички са мечтата на всяко малко момченце. Те са създадени през 1968 година и до ден днешен се славят със своя атрактивен и иновативен дизайн, изключителна здравина и функционалност. На българския пазар имат предложено голямо разнообразие и вероятно много момченца ще си пожелаят именно тези колички за Коледа.
4. Nerf – още една изключително любима играчка за малките или вече поотраснали момчета. Първоначално атрактивните пушки изстрелващи дунапренени патрони са създадени от братя Паркър, но в последствие правата по тях са закупени от компанията за играчки Хасбро, която и до ден днешен постоянно ги усъвършенства и обновява.
Това бяха 4-те най-купувани играчки за 2017 година по света, а и у нас. Те са качествени, много атрактивни и децата със сигурност ги обожават.
Може да видите и предложенията за детски играчки в Хиполенд тук.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *