Идеи за подаръци за деца

3 нови играчки, които децата Ви ще обикнат на мига!

3 нови играчки, които децата Ви ще обикнат на мига!

Предлагаме Ви 3 нови играчки за Коледата, която наближава с пълна сила и малките ни наследници с трепет очакват големият ден, за да получат хиляди любими подаръци, които са поискали в писмото си до Дядо Коледа. По това време на годината ние родителите трескаво започваме да се тревожим, какво и откъде да купим на малчуганите. Магазините са препълнени с играчки, постоянно се рекламират хиляди неща, които децата си пожелават, но все пак какво най-много ще ги зарадва?

В тази статия ще Ви предложим 3 нови играчки, които гарантирано вашето дете ще обикне от пръв поглед, за да не се раздели повече с тях! Ето и кои са те:

  1. Lego Star Wars – тази година покрай сагата Междузвездни войни и нейното възобновяване, Лего пусна на пазара уникални играчки, които няма как да не зарадват момченцата особено. Те, разбира се, са за вече попорасналите господа, но има серия за малчуганите, която с нищо не отстъпва на другата. С построяването на совалки, кораби и роботи вашето дете развива комбинативните си умения и съсредоточава вниманието си в нещо креативно, което му носи удоволствие. Интерактивните дроиди, фигури на герои от сагата и оръжия пък са атрактивни за всички възрасти момченца. Така, че този Коледен подарък ще е незабравим за детето Ви.
    Изберете Lego играчката от онлайн каталога на емаг тук.
  2. Monster High (Ever After High) – за момиченцата, тази атрактивна серия анимационни герои от телевизионния екран, е много популярна сред малките дами, а и вече поотраснали такива. Новата колекция на Евър Афтър Хай е просто уникална. Куклите са много гъвкави, с интересен и уникален дизайн, както и супер аксесоари. Някой от моделите кукли имат интерактивни функции, като пеят и въвеждат малките госпожици в един приказен свят. Детето Ви ще има възможността да преоблича моделите, да оформя гумените им коси или да сменя аксесоарите им, като маски и ботуши. Въобще момиченцата ще се влюбват от пръв поглед в тези страхотни кукли и ще ги обикнат трайно.
    Monster High кукли може да изберете тук.
  3. I DO 3D комплекти за моделиране – тази година едни от най-страхотните креативни играчки за децата, сред 3 нови играчки, са именно тези. Комплектите за моделиране са изключително разнообразни и можете да намерите подходящи, както за момченца, така и за момиченца. 3Д писалката създава под своята плоскост, от ръката на детето вълшебни светове на замъци, състезателни писти, страховити животни и какво ли още не.

 

Може да видите и предложенията за детски играчки в Хиполенд тук.
Кампания за всичко на тема Star Wars може да видите тук.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *