Идеи за подаръци за деца

По-малко от 10 дни до Коледа – 3 играчки перфектни за подарък

По-малко от 10 дни до Коледа – 3 играчки перфектни за подарък

Остават броени дни до Коледа и затова решихме да Ви предложим 3 играчки перфектни за подарък на децата. Коледата е един вълшебен празник изпълнен с много смях, щастие и детски игри. На Коледа се сбъдват чудеса, в това вярва всяко дете, както и вярва, че дядо Коледа няма да го забрави. Няма малчуган по света, който да не обича играчките, така че това е перфектния Коледен подарък за тях няма спор. Ето и 3 неустоими предложения от нас:
1. Pet Parade – малчуганите винаги искат рано или късно домашен любимец. Те са заинтригувани от грижите по малките кученца особено и ги чувстват, като най-добрите си приятели. Клубът на домашни любимци е играчка, която всяко малко дете ще заобича от пръв поглед. В комплект или по отделно можете да вземете кученца с аксесоари, за дресировка или пък цяла площадка за игра. Часовете забавление са гарантирани, а детето ще е погълнато от новите си приятели моментално. 3 играчки перфектни за подарък на детето, няма как да изключат тази.
2. Интерактивно пони – интерактивното пони Тофи е освен много атрактивен приятел и извор на нови знания за детето. От малкото пони детето ще се научи да разбира света на домашните животни, като понитата. Тофи не говори, то само цвили и изразява, чрез жестове своите нужди и желания. Така детето ще се научи да разпознава, кога кончето е гладно, кога иска игра и още много неща. Една уникална и полезна играчка, която ще научи децата на грижи, любов към животните и определено ще ги забавлява неизмеримо много.
3. Sky Viper – летящият дрон с камера на тази марка е определено желана, мечтана и много атрактивна играчка Тази Коледа. Сред 3 играчки перфектни за подарък, тази определено ще бъде извор на голяма радост, супер снимки с камерата и клипчета, както и предизвикателство от към управлението на този сложен летателен апарат. Тази технологична джаджа определено си заслужава, защото освен децата и родителите им супер много ще се забавляват.
Може да видите и предложенията за детски играчки в Хиполенд тук.

Виж в еМагLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *