Идеи за подаръци за деца

Броени дни до Коледа, какво да купим на малките си принцеси?

Броени дни до Коледа, какво да купим на малките си принцеси?

Остават броени дни до Коледа и определено подаръците са на дневен ред във всяко едно семейство, особено ако има и дечица. Те са толкова екзалтирани и нетърпеливи от празника, елхата, украсата и уюта в дома, че ни се иска с подаръка под елхата да ги зарадваме максимално. Сега ще се опитаме да Ви представим едни от най-новите, актуални и атрактивни за малките дами играчки, които те определено ще поискат, ще харесат и ще бъдат щастливи да притежават тази Коледа.
1. Тролчета – тази анимация взриви кината преди около месец. Филмчето е толкова сладко, толкова смислено и добре направено, че появата на играчки с героите в него беше супер щастливо нещо за децата и особено за малките принцеси. Има много комплекти на фигурки, на тролчета с различни аксесоари, както и креативни комплекти за създаването на гривни, магнити, фигурки от маниста и други. Определено малките момиченца ще ахнат от изненада, когато им подарите тролче.
2. Кукла на Дисни принцеса – куклите принцеси на Дисни са не остаряващ подарък за малките момичета. Можете да избирате, в зависимост от предпочитанията на детето си, между Рапунцел, Ариел, Пепеляшка, дори и Елза и Ана от Замръзналото кралство. Всяка кукла има определена тематика и функции, като дизайна е все така цветен, красив и изработката е качествена. Броени дни до Коледа, какво да купим на малките си принцеси? Ами, кукла на Дисни, разбира се!
3. Кукла Йоана – тази кукла е на първо място в списъка на всяка една малка дама. Тя се предлага в четири модела с различни интереси и е изключително красиво изработена. Освен това куклата е интерактивна и може да общува, чрез 50 различни звука с детето Ви. Така заедно с атрактивните й аксесоари, куклата се превръща в първа приятелка на малкото Ви момиче, а цената за това щастие е доста приемлива. Все пак Байер е рентабилен производител на играчки!
4. Комплект за маникюр или грим – този подарък е винаги желан и обичан от момичетата, независимо дали малки или по-пораснали. Те са силно привлечени от разкрасяването, като всички материали са безопасни за използване при това. Можете да избирате от доста комплекти на пазара за играчки, но най-актуални в последно време са тези на марката Soy Luna.
Броени дни до Коледа, какво да купим на малките си принцеси е въпрос, който вече няма да Ви тревожи, защото имате отговора му и остава само да направите покупките си.
Може да видите и предложенията за детски играчки в Хиполенд тук.

Виж в еМагLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *